Medium

 

sjnewSint-Jozefsinstituut-college
Torhout

Slotviering "Aan alles komt een begin" - foto's online

Op dinsdag 29 mei brachten de leerlingen van 4 Humane Wetenschappen de slotviering van de 2de graad. Een bezinning van anderhalf uur met dans, muziek en beelden op basis van 'het lied van de aarde' van Huub Oosterhuis. Het werd een intense belevenis!

Lees meer...

Verdwalen in verhalen

Dit jaar vervingen we in de tweede graad ons klassiek vrij podium door “Verdwalen in Verhalen”. Het werd een wandeling langs bekende en minder bekende locaties op school. We werden verwend met poëzie, dans, muziek, woord en beeld. We stonden nog maar eens versteld van het talent en de inzet van onze leerlingen.

Lees meer...

Donderdag 17 mei : verdwalen in verhalen

Op donderdag 17 mei verspreidt een heleboel talent zich over verschillende bekende en minder bekende locaties op onze school. Medeleerlingen worden gedurende twee lesuren op sleeptouw genomen. Via poëzie, dans, muziek, woord en beeld mogen zij even 'Verdwalen in verhalen'.

Lees meer...

Ouverture 2de graad : Mind the wor(l)d

Mind the wor(l)d. Let op de wereld. Zie jij wat er echt aan de hand is tussen al het fake of onbelangrijk nieuws door? Wat is voor jou een donkere vlek op die wereldbol? Maar draag ook zorg voor die wereld, bescherm en behoed haar. Maar ook Mind the Word. Let je ook op je woorden? Zoek je de juiste taal om uit te drukken wat jij voelt? Die ene zin, dat ene woord dat voor jou er echt toe doet? Mind the wor(l)d: een gelaagd jaarthema waar Medium de 2de graad mee uitdaagt...

Lees meer...

Ga je mee in mijn droom? Of blijf je wakker?

Er was de dag van de muziek. Er waren Teachers on stage én Teens on stage. Films als Whiplash en Young@heart. En er was nog zoveel meer... Met de slotviering is dit liedje voor dit schooljaar uitgezongen. Ga je mee in mijn droom? Of blijf je wakker? Zo luidt de titel van deze slotviering. Het is een zin uit een van de liedjes van Wannes Cappelle, zanger van het Zesde metaal.

Lees meer...

Pagina 1 van 9

Ga naar boven