Studiekeuzebeurzen in het college

Om onze leerlingen uit het 6de jaar optimaal te begeleiden in hun studiekeuze organiseren diverse vakgroepen een studiekeuzebeurs.

Ondertussen was het al de 12de Studiekeuzebeurseditie voor Humane wetenschappen. Een 70-tal oud-leerlingen Humane Wetenschappen maakten onze zesdes wegwijs in de wirwar aan opleidingen in het hoger onderwijs. Een heel fijne gespreksavond in het Forum van Blok 9 met een leuk weerzien met oud-leerlingen en gedegen informatie!

We mochten ook een 40-tal enthousiaste oud-leerlingen verwelkomen op de 4de studiekeuzebeurs van economie/talen/informatica. Ze kregen er meer info over de specifieke vakken en taken aan het hoger onderwijs per studierichting. Sommige leerlingen gingen naar huis met misschien nog meer twijfels, terwijl anderen nu 100% zeker zijn over hun studiekeuze voor volgend jaar!

De studiekeuzebeurs voor wiskunde en wetenschappen werd omwille van de coronacrisis afgelast. We brengen de leerlingen en oud-leerlingen via sociale media in contact met elkaar om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Studiekeuzebeurs Humane Wetenschappen

Studiekeuzebeurs Economie – Talen – Informatica

Deel

Verwante berichten